Dennis_Gavin

Test - I Am Having Trouble Responding To Posts

Recommended Posts

On several occasions lately I have written a reply and hit post and nothing happened.

I am writing this post to see if I can post it and 2ndly to see if anyone else has had this problem.

I had a recent upgrade of windows 10 and I think this started afterwards. ALso get a blinking circle

next to my cursor.

Tried to reply to this and nothing happened.

I rebooted my machine and still cannot reply to this post but can edit the original.(if this goes through)

Weird!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dennis:

 

I see your post and have no troubles posting (Win 7)

 

Lew

Share this post


Link to post
Share on other sites

On several occasions lately I have written a reply and hit post and nothing happened.

I am writing this post to see if I can post it and 2ndly to see if anyone else has had this problem.

I had a recent upgrade of windows 10 and I think this started afterwards. ALso get a blinking circle

next to my cursor.

Tried to reply to this and nothing happened.

I too have experienced this.  Not a lot,  several times several days ago,  everything is okay for me now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Happened to me the other day. A strange courier type font showed up in my response and couldn't post it. Had to close Chrome and restart then it was intermittent but now seems OK.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cannot post with IE. Trying Chrome.

 

OK, looks like Chrome is now my default browser.........

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kind of similar, but I've been replying to/or new post (can't recall which), and needed to click the "Advanced" button to add an attachment, and doing so wipes out all you have written. This problem is pretty new to me, I do not have Win 10, and it happened often enough for me to copy all my text, if hitting advanced so if it happened again, I would not have to type it again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cannot post with IE. Trying Chrome.

 

OK, looks like Chrome is now my default browser.........

My problem was with Chrome so there ya go :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

My problem was with Chrome so there ya go :)

 

Now I am really confused! Computers, A love-hate relationship!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see this sometimes and have to copy my text, refresh the page, and paste back then it works. Using I.E.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27825
    Total Members
    6254
    Most Online
    ChiefDallas
    Newest Member
    ChiefDallas
    Joined