Recommended Posts

Has anyone else experienced a frozen screen when closing an elevation view? Also, some options in various dialog boxes will not open; mainly labels. I've tried the obvious, closing, restarting etc. Everyhting is up-to-date, and I've made no changes to my system. This problem shows up on every file, not just a single plan.

I've got an open ticket with support, but deadlines are looming....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Post your plan so that someone else can see if the problem repeats itself on a different system.  If it does, then it will be easier to find the problem and suggest a solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you tried a stock plan template or a metric one for that matter ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since the last update, I am having this issue, also.  I have to keep closing, at least it saves before it closes & then re-open.  With deadlines, I haven't had time to check-in with Technical.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are known problems with recent VideoCard Drivers with the Labels and other Tabs , have not seen the lockup issue reported before , but some have solved it by rolling the video driver back to an older one.

 

M.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't seen this issue and have the latest NVidia drivers but I also use macro's for labels but not all of them. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27465
    Total Members
    6254
    Most Online
    SuzLeigh
    Newest Member
    SuzLeigh
    Joined
  • Similar Content

    • By mattradk
      How do I eliminate the vertical lines between the two floors appearing in the orthographic view of the attached? As far as I can tell, the 2 stories are lined up and no framing has been built to show thru somehow. I have X5. Thanks!

    • By j2narchitecture
      Hi.  Whenever I create a "cad detail from view" from a cross-section, I end up with double lines in the cad detail from view drawing.  When I go to erase a line in the drawing, there is another line underneath so I have to erase the same line twice to eliminate it.  Any suggestions as to why this is happening and how to correct it?  Any input is most appreciated.   I am using the current build of X9 and running it on my iMac.  Thank you kindly.
    • By ChiefUserJenni47
      I have been having some issues with the Wall Elevation View not displaying certain objects that are in my scene. Are there settings that I have that are not turned on or off? Again, still new to this, so I am sorry if this question has already been asked and answered.
       
      I was trying to follow one of the Bathroom Webinar's and their Wall Elevation looks perfect. Mine is missing the mirrors, hand soap containers, and flowers. How can I fix this issue?
       
      Thank you for all of your help!
      Jenni B


    • By Marina_R
      Hi, I need to render a kitchen and a master bath, however my renderings turn out really "fake". It doesn't look as real as I want it to be. the camera view always stretches the walls and my doors and windows look stretched. Is there a setting that I can do to create the camera views more realistic? Seems like I tried everything, but haven't figured it out yet.
      Also, any rendering tips that make it look more realistic?
      The two camera views, do you notice how the refrigerator is stretched out and the fireplace wall as well? Also, do you see the white line where the ceiling breaks with the wall, how do I get rid of that? The ray traces - the lighting is too bright, I tried to lower the  intensity, but it would either remove the light completely, or still be as bright. And the materials look bleh, maybe I am applying the materials the wrong way? I know its fuzzy, I turned off ray trace earlier. I didn't like how it was turning out.