RCarter

Library missing

Recommended Posts

I had major problems with my computer, had to get new drive and video card...everything is working OK except the library is missing..along with all my cad details..is this an easy fix

 

RogerC

Share this post


Link to post
Share on other sites

if you just reinstalled CA you will need to Download the Core Library Content again  from the library Menu  along with any bonus and Manf. Libs you want/need.

 

Your User library is a problem though, I hope you have a backup on another disk or can still access the old one ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've reinstalled CA..and when I click on "install core library" I get message that it's all up to date...It's like the library is there but will not show on screen

 

Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roger, like Mick said, everything in Self created library is lost, if you don't have that backed up, you have to start all over again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can open other finished layouts and copy cad details ( I have done this on another computer) and send to user library as I need them...My problem is the CA Core Catalogue doesn't open when I click on icon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Roger

 

Make sure your Active Library Filter is "Not Filtered".

To double check, make sure all the libraries in the core library are unchecked in the Manage Library Filters dbx.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can you attach a screen capture of what you see in your library browser please? That's usually the place to start.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Do you have a back up?

 

You might be able to copy your back up folder of the old library and paste it directly into the Chief X7 location where it is located.

 

I've done it before on old versions. It worked.

post-77-0-10074800-1435066149_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't even see my library browser ...when I click on library icon..I get messages saying its up to date, but nothing appears

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you click 'Library> Update Catalogs/Install Core Content' it only checks for updates.

 

To toggle the library browser, you will need to select 'View> Library Browser'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It doesn't matter what I click...library, view,...it does not appear

Share this post


Link to post
Share on other sites

When I click on icon...the screen flashes, but browser doesn't appear

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try going to 'Edit> Preferences> Reset Options'.

Click 'Reset Side Windows'.

 

Then relaunch the program.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes...problem solved...reset side windows

 

 

Thanks to everybody

 

Roger

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27469
    Total Members
    6254
    Most Online
    THDesign
    Newest Member
    THDesign
    Joined