Joe_Carrick

Firefox won't access this Forum

Recommended Posts

Secure Connection Failed
 
An error occurred during a connection to forums.chiefarchitect.com. Peer's certificate has an invalid signature. (Error code: sec_error_bad_signature)
 
    The page you are trying to view cannot be shown because the authenticity of the received data could not be verified.
    Please contact the website owners to inform them of this problem.
 
Please update signature so Firefox can access the Forum
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Firefox may just have an older certificate cached in memory. You can try clearing Firefox's cache and reload the page.

Also, for Firefox, you can click 'I understand the risks' and then click 'Add security Exception', which will add the certificate into Firefox's allowed sites list.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kirk,

 

I tried clearing the cache.  Didn't do any good.

I can't find a place to Add the Security Exception.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dan,

 

I will try that when I get home.  I just installed Windows 10 on that system last night.  Firefox could access the forum before that.  Interestingly I can access the forum on my office system (also on Windows 10) using Firefox.

 

Something strange is going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use FF ... no problems here this a.m.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Curt,

 

I don't have any problems on my office system - upgraded from Windows 7

I do have the problem on my home system - upgraded from Windows 8.1

 

Why FF doesn't access the forum on my home system but IE does is a mystery.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Joe

Finding the same here cant get on with win 10 machine it was upgraded from 8.1. But also tried a few of other sites and the odd ones time out.

I have not touched my main machine which is win7 so that I can get things sorted in an orderly way.

To stop downloaded I have set my wifi as being on a metered connection so am going to try if that has anything to do with it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm going to try getting Windows 10 installed and see if I can run down what's going on here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just finished the upgrade this morning and have had no problems accessing this forum.

It may be time to backup your Firefox bookmarks and reinstall using factory settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27491
    Total Members
    6254
    Most Online
    alexvictory
    Newest Member
    alexvictory
    Joined