mrscott

Window in Schedule but not in wall - only hole in wall

Recommended Posts

The title about sums it up - plus the images. The Schedule show the Window count correctly but the window is missing from the elevation and plan views but yet the hole in the wall remains. If I attempt to add a window fill the space my count increases. Where is my window?  :wacko:

 

 

post-5149-0-14303100-1435084625_thumb.jpg

post-5149-0-73319100-1435084625_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's not a window,  it's a pass thru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's not a window,  it's a pass thru.

Scott,

 

W6 and W7 are called out in the Schedule as 8020FX and 8050FX There is only one PASS THRU in the plan and I see it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check that your "All On" layer actually has all the layers turned on.  otherwise, post a plan and we can look.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scott,  do you want me to guess some more or do you want to post the plan so you can get a quick answer?

 

 Every time I guess at these things, I am wasting everybody's time.  Just post the plan please instead of wasting everybodies time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Scott.

 

The weird thing is with Windows 8.1 Pro is I cannot "Send to Compressed Folder". I have create a FULL BACKUP to my Dropbox account and then compress it. I've attached the error in case that helps.

 

Thanks,

 

Studio-Warehouse v4.4.zip

post-5149-0-03526400-1435087407_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

No data,  you need to close the file before uploading

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Scott.

Don't know if it is just me....but I can't download the file now. maybe try attaching the file itself without all the materials.

Edit - Got it now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Found it....the windows are on a layer called "CAD, Metal Girts".  They were on a different layer.  Looks like it happened while changing layers of something else.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You don't need to zip the plan Scott if it is under 25megs.  you do need to close the plan before  attaching to post , same as if zipping it  up though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It appears the double doors are on a different layer also.  The "All On" set doesn't have all the layers turned on as I expected.  Make sure they are all on and you will see your missing items and then just check the layer they are on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you Jared and Kbird.

 

What gets me is how the Chit happens.  :blink:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Found it....the windows are on a layer called "CAD, Metal Girts".  They were on a different layer.  Looks like it happened while changing layers of something else.

There you go,  post the plan and you have an answer in about 132.38 seconds......... 

Share this post


Link to post
Share on other sites

LOL! So much quicker that Call Chief!

 

YOU GUYS ROCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

DRINKS ON ME TONIGHT AT MY BEACH HOUSE FOR EVERYONE!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

There you go,  post the plan and you have an answer in about 132.38 seconds......... 

 

I got 132.32 seconds...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I know CA has default layers like Section View and Camera View, which I have no doubt screwed up. Short of opening a template file without using my own layer or anno sets, is there a way to reset those "STOCK" layer to their original settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is what the Forum is all about, helping out when the "panic button" is triggered.

Share this post


Link to post
Share on other sites

YOU HIT THE NAIL ON THE HEAD THERE SHANE! I'VE NEVER SEEN SUCH A TIGHT BROTHERHOOD OF LIKE-MINDED LADIES AND GENTLEMEN. I JUST HOPE I GET THE HANG OF CA BEFORE I BECOME A BURDEN. I WOULD LIKE TO GIVE BACK BUT JUST DON'T KNOW ENOUGH YET TO CONTRIBUTE.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's obvious that there will never be a "lone" program that will do everything for everybody. I know this CA has been the best for me and I started in early 90s. Tim O'Donnell, David Jefferson Potter, Dean (can't remember last name), Tommy and many more were the rock stars of the last generation. I see that a new crew and some of the old are holding down the fort. Lets stick to problem solving and making this a better program FOR ALL OF US.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Scott.

 

The weird thing is with Windows 8.1 Pro is I cannot "Send to Compressed Folder". I have create a FULL BACKUP to my Dropbox account and then compress it. I've attached the error in case that helps.

 

Thanks,

 

Don't know if you saw the post earlier in the thread...but if the file size is smaller than 25MB, you can just attach the plan file itself.  Not need to full backup to attach it here.  Just make sure CA is closed out first before attaching the file.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't know if you saw the post earlier in the thread...but if the file size is smaller than 25MB, you can just attach the plan file itself.  Not need to full backup to attach it here.  Just make sure CA is closed out first before attaching the file.

I did. Thanks Jared

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27499
    Total Members
    6254
    Most Online
    Bren0625
    Newest Member
    Bren0625
    Joined