Sign in to follow this  
OwnALandmark

3D camera view help!

Recommended Posts

I have worked in Chief Architect x3 & 4 for about 5 years and would consider myself pretty competent in it and the use of 3D cameras, rendering, etc.  I recently upgraded to X7, and am having some issues with the 3D cameras.  When I am drawing a house and go to look at it in 3D (regardless of what type:  floor overview, full overview, etc), nothing shows up.  Sometimes the screen is just white...sometimes it's a shade of gray.  I've watched some X7 tutorials, and none of them seem to have any issues with it and are just able to click the camera buttons to get them to work.  Even when it's something as simple as just 4 exterior walls in a rectangular shape, I cannot get it to show up in 3D.

 

Any help is appreciated!

Share this post


Link to post
Share on other sites

post plan and let us, if we can see it you will know its a computer issue and not a CA issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shane, it's not a particular plan, it's even when I just open up a new drawing, draw a recangle with 4 walls, and try to create a 3-D view.  That being said, I have attached a file that simply has 4 walls and a hipped roof.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you gone into your video card setting and added Chief X7 to the 3D list?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Member Statistics

    28425
    Total Members
    9156
    Most Online
    ChiefProBrian
    Newest Member
    ChiefProBrian
    Joined