Griffin

Pattern lines in Layout elevations

Recommended Posts

I've lost line patterns (stone, siding) on elevations for a plan file, and I can't find a way to get them back on.  If I stat a new plan and do a wall elevation with the same siding, the pattern lines are fine (in the same layout page).  

 

There are several threads in the forum where the problem was discussed, but I don't see a resolution explained.

 

Thanks in advance for any assistance.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Patterns are on their own layer in all layer sets called "Patterns, 3D" check to make sure that layer is checked:"on" in each view's, layer sets dialog per instance.

 

DJP

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Griffin said:

I've lost line patterns (stone, siding) on elevations for a plan file, and I can't find a way to get them back on.

 

I have been having some issues with my elevations and sections in layout using Plot Lines with Color fill.  I thought it was from using the 

"Update all Views" function but also have had problems updating manually on view at a time.  I have had siding pattern lines running over top of my wall mount electrical fixtures and also pattern lines on my panel doors not generating sometimes.

 

If it is not a issue of layers like David is suggesting then try a manual update a couple of times and see what happens.

 

I have sent this in to tech but they may need more information to get it figured out and fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

of course not every texture has patterns included, you have to create those.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27371
    Total Members
    6254
    Most Online
    ChiefuserAlvia
    Newest Member
    ChiefuserAlvia
    Joined
  • Similar Content

    • By Griffin
      I've lost line patterns (stone, siding) on elevations for a plan file, and I can't find a way to get them back on.  If I start a new plan and do a wall elevation with the same siding, the pattern lines are fine (in the same layout page).  
       
      There are several threads in the forum where the problem was discussed, but I don't see a resolution explained.
       
      Thanks in advance for any assistance.