Rich_Winsor

X9 startup issue

Recommended Posts

Anybody else getting this. I just installed the latest X9

update (Build 19.03.50x64) and now every time I open

a new plan I'm getting this message which doesn't make

sense since I'm not opening an existing plan but a brand

new one in X9. I wasn't getting this message in the prior

X9 Beta version.

Chief-X9_zpsckco3hir.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

You just need to re save your template plan file and that will go away.  But if you think you may still want to use it in X8 I think you would do a Save as and name it your X9 template plan.

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, Rich_Winsor said:

Anybody else getting this. I just installed the latest X9

update (Build 19.03.50x64) and now every time I open

a new plan I'm getting this message which doesn't make

sense since I'm not opening an existing plan but a brand

new one in X9. I wasn't getting this message in the prior

X9 Beta version.

Chief-X9_zpsckco3hir.png

Does this mean that the current X9 download is not a Beta version?

Share this post


Link to post
Share on other sites

it does that with every version update during beta and every new version.. no return after that ,so be sure you want to go forward.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    28412
    Total Members
    9156
    Most Online
    joelcarolina
    Newest Member
    joelcarolina
    Joined