MarkMc

Material Region pattern not showing

Recommended Posts

It shows on one wall, not on others. Same material -default, each made the same way-not copied. Why?

post-85-0-94088500-1465138357_thumb.png

post-85-0-12764900-1465138365_thumb.png

post-85-0-49979300-1465138374_thumb.png

Material reg.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mark - There was a discussion about something like this a few months ago. One user suggested changing the % shading on the pattern so it will show. I played with this problem and concluded that it is related to the generic sun and the vector elevation mode. Try the shading change, I think this is the only current solution.

 

Graham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, Shading the material shows the pattern better, just makes the tile darker as well. Tried adjusting the sun-nada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mark - For some odd reason the generic sun can't be accessed/adjusted if the elevation is in vector mode. It works if you select standard or any of the other render types. In vector the generic sun is fixed at a specific angle, the only way is to rotate your plan instead of the sun.

 

Graham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27478
    Total Members
    6254
    Most Online
    Oilersfan20
    Newest Member
    Oilersfan20
    Joined