BruceKC

plotting problems

Recommended Posts

I have an older HP 800 plotter.  It works fine in Windows 10, and I have autocad and it also works well with Autocad Architecture.  But when I try to plot anything to it from Chief Archtiect x12, I get an error message stating that the plotter is reporting a dpi of 0, and of course it won't print anything from Chief.  Am I doing something wrong?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try plot to PDF in Chief and then print from the PDF...

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can do that, and I know that works, but it seems silly.  Every other program I use can' plot to the HP, just not Chief.  If I have to plot to pdf and then plot to the HP, it makes printing very, very slow.  thanks for the tip though.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, BruceKC said:

I can do that, and I know that works, but it seems silly.  Every other program I use can' plot to the HP, just not Chief.  If I have to plot to pdf and then plot to the HP, it makes printing very, very slow.  thanks for the tip though.

 

Most likely you are comparing a 2d autocad file to the 3d file that chief puts out.  There is alot more detail to process.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nope, I use Autocad Architecture, it's a 3D program as well, and I'm pretty sure the files are much larger. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    29357
    Total Members
    9156
    Most Online
    ChrisRen
    Newest Member
    ChrisRen
    Joined