DianeP

NVIDIA GeForce Go 7400 video card settings incorrect and causing slow rendering

Recommended Posts

Does anyone work with a NVIDIA GeForce Go 7400 video card?  If so, can you tell me what you have your 3D settings on. I tried to change mine to run x7 and didn't take a screen shot of the original settings.  x7 didn't work and somehow I changed the global settings when I added X7 to the program list  in the NVIDIA control panel and changed its 3d settings.  I deleted the CA x7 and tried to remember the settings that were on the global.   My system is totally lagging down when I do 3D views now in 5X, which was working just fine before I added CA x7 to the Nvidia control panel.   It is taking 98% of my CPU to run the 3D view. 

 

The attached .pdf shows my current settings.

 

Thanks for any assistance you can give me.

global settings.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Solved called NVIDIA and the nice man helped me get everything set back to where it needed to be.  Don't know why I didn't think to do that 2 days ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I believe those settings are for gaming aficionados, I have never changed mine or felt a need to. Glad you got a solution!

 

DJP 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27499
    Total Members
    6254
    Most Online
    Bren0625
    Newest Member
    Bren0625
    Joined