robdyck

X12 Line Weights

Recommended Posts

I've opened some file that originated in X11. The line weights in layout have gone kind of wonky. Anyone else experienced this and if so, is there a solution or is this a bug? Here's a couple of screenshots displaying the difference.

image.thumb.png.6405eca6a72ab0492282c92d4455d431.pngimage.thumb.png.f80f33d81b74ecf643ede392061ad5be.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

It looks to me like the Drawing Scale for that view was changed.  Without a plan this is just a guess of course.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Alaskan_Son said:

It looks to me like the Drawing Scale for that view was changed.  Without a plan this is just a guess of course.

Nope. Didn't change nuthin'. It's really quite weird; there's some pretty random behavior! I could send you the files if you're curious enough. I'll check with tech support.

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 minutes ago, robdyck said:

Nope. Didn't change nuthin'. It's really quite weird; there's some pretty random behavior! I could send you the files if you're curious enough. I'll check with tech support.


Yes, I am very curious.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please let us know what the issue was.

 

Thanks

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27645
    Total Members
    6254
    Most Online
    ChiefUserTyMN
    Newest Member
    ChiefUserTyMN
    Joined