Peterb42018

Mouse Disappearing

Recommended Posts

Hello, I am having a problem in my mouse, after i generate a 3D view and try to go back to the plan view my mouse will only display in the upper toolbar area. I have to save the drawing and reopen it to work. Does anyone know why this would be happening? it started doing it after i downloaded the latest update. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you have trouble locating your mouse against your work, you can go into your windows settings and set a key to hilight the pointer.  This might help you determine why it isn't showing up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the suggestion, I tried that but it still does not seem to be working properly. It seems to be just a X11 issue. does not happen when I use x10

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Peterb42018 said:

Thanks for the suggestion, I tried that but it still does not seem to be working properly. It seems to be just a X11 issue. does not happen when I use x10

I'm not really sure how I can help.  I would need to see your actual screen and what you are doing, but it doesn't sound chief related.  

https://obsproject.com

You could try downloading this tool, it will allow you to record your screen and show us the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Had this same problem when first upgrading to X11.  Updated video card driver and solved problem. 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, johnbds said:

Had this same problem when first upgrading to X11.  Updated video card driver and solved problem. 

Same here...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27865
    Total Members
    6254
    Most Online
    RichRidgewood
    Newest Member
    RichRidgewood
    Joined