DianeP

columns won't show on reference layer set

Recommended Posts

I have selected display millwork on the reference layer set I created for the foundation, but it won't show the column locations. Everything else I have selected is displaying correctly.   I need this info for my foundation page.  Any ideas  on what I am missing?

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is possible that columns aren't on the millwork layer. You need to find the layer that the columns are on and check that layer to be included in the reference layer. I think.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can add a cad block of the column, on any floor you want, by going to the cad block management DBX, select the correct cad block,and use the "Insert" button.

It also could be , you have the wrong reference floor marked

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your replies.  I figured it out.  If you zoom in really, really close to the columns the columns do appear in the reference display.  They just aren't visible like other similarly sized objects (sinks) from the normal full 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I always create my own layersets to use for reference sets, that way you can adjust the property's of each thing you want to show as a reference item without changing the original layerset. That method work great.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27645
    Total Members
    6254
    Most Online
    ChiefUserTyMN
    Newest Member
    ChiefUserTyMN
    Joined