AndrewCass88

Lost library!!!

Recommended Posts

Hey everyone. My library is gone I had a lot of details in there and now chief can't find anything I did. I move file location directly in CA and it was working fine at first and now I lost my templates and library. Is there any way to get this back?? 

 

please help

 

Thank you 

Share this post


Link to post
Share on other sites

What version are you using? You can reset the side windows using preferences / reset.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You know , you do have to re-link the plans when you move them

Share this post


Link to post
Share on other sites

No, I haven't heard of that before. Who would I go about doing that? I also didn't see a reset in the preference DB

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, AndrewCass88 said:

No, I haven't heard of that before. Who would I go about doing that? I also didn't see a reset in the preference DB

 

Prefereneces>Reset Options ....at the very bottom.... but not sure that is going to help a lost Library though ...unless you just mean you can't see the library window anymore?

 

ie more info would help...maybe

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey thank you for the help. I called tech support and they were able to fix the problem I had to go to import library and go to the original place where the library was. 

 

Thank you for the help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    28436
    Total Members
    9156
    Most Online
    McGyver
    Newest Member
    McGyver
    Joined