Sign in to follow this  
houseofcards

empty layers showing as used

Recommended Posts

hi all,

 

did a big import from a cad file, tons of stray layers, want to clean the file up a bit

 

the problem are layers that show as used (with red plus sign) (and so can't be deleted) but that seem to be empty

 

eg, when I isolate one of these layers, and, for example, select all, or zoom in and out, I can't find anything ON that layer

 

thoughts?

 

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Without seeing your plan this is just a guess, but try this…

Those layers might be used in some of your CAD Blocks. Try going into CAD Block Management and checking "Automatically Purge CAD Blocks". Then see if you can delete those layers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Also, importing from CAD, the lines may be the same color as your background, so you can't see them. Change the color of the layer and see if they pop up then.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey thanks for your help --

 

in some cases it's just a matter of looking for some stray line somewhere and deleting it

 

but in others its a little weirder: if I select an object, it will show which layer that object is on in the active layer window. but sometimes one of these zombie layers will show up too -- as if there's some reference to it -- but I can't figure out how to un-reference the zombie layer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Member Statistics

    27483
    Total Members
    6254
    Most Online
    Reboreb
    Newest Member
    Reboreb
    Joined