Sign in to follow this  
EricsDesigns

Walkthrough Error

Recommended Posts

Hello everyone.

 

I tried to do my first recording of a walk through today and got this error

 

..\source\AviMovieWinImpl.cpp(102): Error #272031035

"An unknown error occurred while recording the walkthrough."

9/17/2015 7:36:55 PM

Build: 17.3.1.1x64

 

Any ideas? Maybe I don't have the right codecs? How would I fix that?

 

I am loving my upgrade to X7 from Chief 10.. So many cool new features.

 

Thanks

Eric

Share this post


Link to post
Share on other sites

This could be due to the codec throwing an error, and stopping the process. Try a different codec and see if you get any different results.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Kirk,

Thanks for getting back with me. I had a big remodel I had to finish with bids going out at the same time..

 

I tried to change the codec in the preferences menu.

The first one IYUV codec gave the above error.

Then I tried the second on MS-CRAM and it worked but the video is unusable. I can't upload a avi file??

 

Any advise on fixing this?

 

Thanks a lot

Eric

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You might try downloading XVID. It's free.

It was working fine for me with X6 but I

haven't tried it since upgrading to X7.

Doubt that there would be any problems.

post-126-0-70733900-1442712382_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

My walkthrough goes fine but players wont play the file.  I see a web site for downloading XVID  but I'm not sure how to get it to show up in Chief Architect.  Can you please give me some help with this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Member Statistics

    27483
    Total Members
    6254
    Most Online
    Reboreb
    Newest Member
    Reboreb
    Joined