Sign in to follow this  
TexolaInc

3D Rendering has peeled layers showing.

Recommended Posts

Can anyone tell me why my rendering looks like this? It is showing different layers in the view. Is it hardware related or did I draw it incorrectly?

Franks Home.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

How far is your model from 0,0. if it is a long way away it can cause this z fighting.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1573768524_Capture00.PNG.5a88b56f5c8759921acef322b4e6bea6.PNG

 

Not even close to 0,0. I would not even know how to start at 0,0 if I needed to? Any help would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, TexolaInc said:

Not even close to 0,0. I would not even know how to start at 0,0 if I needed to? Any help would be greatly appreciated.

 

Place a point at 0,0.

 

Use Edit Area (All Floors) to select the house, and Point-to-Point to move the bottom left corner to the point.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And some people add that point to their template plan so it's always there, or just open your template, move the window so 0,0 is within it, save the template and you will always start close.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That seems to work fine. I really appreciate the help! Thank you so much.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Member Statistics

    28448
    Total Members
    9156
    Most Online
    Burtonmadness
    Newest Member
    Burtonmadness
    Joined