NectarDesign

Polyline hatch line weight not scaling

Recommended Posts

Another question,

I can't figure out why this polyline hatch on my floor plan isn't scaling property. I have the hatch fill LW set to 0 and edited that polyline layer to have a line weight of 0. But with all my changes and adjustments it still prints dark. I checked my advanced line weight setting in the print dialogue to make sure it not set to "use 1 for all line weights setting." What am I missing? I'm sure it's simple.

I've attached a pdf of my floor plan (in the CA layout file you can see top hatch has a light grey colour which is what I'd like the print to look like) Then a pdf of the printed layout, sent to PDF using the chief send to PDF setting, 600dpi.

Thanks

Example-CALayoutFile.jpg

Example-PDF.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks to me like you know to go into Preferences and set Color Off to Grayscale instead of Black and White.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

I should know that... but forgot about that setting in preferences. Hasn't worked since I switched from x10 to 11, just been putting up with it since then.

Thank you for pointing out the simple solution. Very much appreciate the support on this ChiefTalk group.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    28439
    Total Members
    9156
    Most Online
    JennieT
    Newest Member
    JennieT
    Joined