Sign in to follow this  
RobUSMC

Dimension Format Issue

Recommended Posts

I started a new plan with doing a plot plan.  Its been a while since I needed to do one so I watched the video on the CA library.  It showed how to change the dimension format to decimals so I could input the data as show on the engineers plat plan.  However, when i was done with getting the plot plat completed, I changed the dimension format back to feet & inches from a decimal format and all the dimensions showing on the plan changed to this format. However, all dbx boxes I open for just about everything still show in a decimal format. Did I miss a default setting somewhere? Attached is the plan and a few screenshots showing the issue.  Any help would be appreciated.  Thanks

Plan.zip

Dimension Set Up.JPG

Dimension Set Up 2.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rob, when I opened it this is what I got. No decimals. Have you tried opening since you sent file to see if it is corrected?

ROBUSMC 1.jpg

ROBUSMC 2.jpg

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

That did it.  I guess if all else fails reboot.  Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glad that it worked for you. Quite interesting how many things get corrected with a close of the plan sometimes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Member Statistics

    28587
    Total Members
    9156
    Most Online
    ChiefCarey
    Newest Member
    ChiefCarey
    Joined