jwhdesigns

Library browser disappeared--help!

Recommended Posts

Seems like a simple (and stupid question), but my library browser is not showing up!  It was working fine until I did some fast clicking and managed to accidentally rearrange my toolbar.  The library browser icon is showing, and whether I check or uncheck it, I still can't see where it is.  The Active Display Options are open on my side screen, which I can continue to turn on/off.  

 

I tried the Help topic and checked preferences.  No luck.  Clearly frustrated when working on a Sunday and I don't have access to the library.  Please help!  Thanks.  Jennifer

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems like a simple (and stupid question), but my library browser is not showing up!  It was working fine until I did some fast clicking and managed to accidentally rearrange my toolbar.  The library browser icon is showing, and whether I check or uncheck it, I still can't see where it is.  The Active Display Options are open on my side screen, which I can continue to turn on/off.  

 

I tried the Help topic and checked preferences.  No luck.  Clearly frustrated when working on a Sunday and I don't have access to the library.  Please help!  Thanks.  Jennifer

 

 

Try this......

 

PREFERENCES>RESET OPTIONS<RESET SIDE WINDOWS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    27612
    Total Members
    6254
    Most Online
    kBdesignND
    Newest Member
    kBdesignND
    Joined