Sign in to follow this  
rlackore

Ortho Live View won't stay put when refreshed

Recommended Posts

I had this problem in X9, and it persists in X10. Here's an ortho view in Plan:

planortho.thumb.PNG.08b73b64ebbcda1b9b9cd4e179b0063e.PNG

 

I send it to Layout as a Live View>Update on Demand:

sendlayout.thumb.PNG.7ffdc6deece705878280b4111430a463.PNG

 

Here is the view on my Layout page:

layout1.thumb.PNG.f4ce427423eff37f849ba96a93843156.PNG

 

When I update the Live View, each successive update shifts the view left-and-up until it disappears from the Layout Box:

5a98161580d78_update1.thumb.PNG.01503e0171e5122e78ac4d24748f2a76.PNGupdate2.thumb.PNG.80ecc6efb84f2581d258b4c0b8f707ee.PNG5a981612c58e5_update3.thumb.PNG.de555754d22af6c62548363e7d8ebde1.PNG5a981611b8881_update4.thumb.PNG.8d55b2696c279568e321404dd5c4f52c.PNG5a981610ca8a5_update5.thumb.PNG.ed0265c54a5e338861d894090d216366.PNG

 

I've saved the Camera, so I don't understand why this happens. If anyone has some insight, I'd appreciate the help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've discovered that if I send the view at No Scale, the problem goes away. But at No Scale the view is too small, and there is no way to adjust it:

5a9817f3a94d8_noscale.thumb.PNG.c362d9f333a484884cbba5f7cdb5d3a4.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Using Plot Lines>Color Fill also fixes the problem, except of course for the color fill:

plotwithcolor.thumb.PNG.962ff11c0e0dcaef2c488025a69c3d93.PNG

 

...which doesn't resolve itself when printed to PDF:

plottest.thumb.PNG.084045dfd06f94fd42707e360279c58c.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've opened a ticket with Support to address this issue.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Member Statistics

    27488
    Total Members
    6254
    Most Online
    clg7996
    Newest Member
    clg7996
    Joined