Sign in to follow this  
Bill_Emery

problem with online deactivation

Recommended Posts

Online deactivation has worked for me previously; but not for the past couple of days. I like this feature a lot. See the attached screenshot where Chief is asking me to deactivate the license on my laptop; but when I go to the web site, I get the message that there is no license currently active. I've turned on the laptop and made sure it is connected to the web, and still no luck I've turned on the program on the laptop, and still no luck. l finally deactivated the license on the laptop manually, and I can activate my main computer. I'm wondering if anyone else is experiencing this behavior.

post-3-0-62262000-1393006669_thumb.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bill,

 

Not sure what is happening there. You will probably want to contact support so we can review your account and review the logs and see if we can determine the cause.

 

I also edited the image you attached since it contained your product key.  You probably don't want that available to the public.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brian,

Thanks for the quick reply, and for noticing the product key.

 

I'll call tech support.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Member Statistics

    27645
    Total Members
    6254
    Most Online
    ChiefUserTyMN
    Newest Member
    ChiefUserTyMN
    Joined