BWoods

[x12] Camera view disappearing when switching to Plot Line View

Recommended Posts

I'm working on CA Premier X12. I'm trying to put 2 isometric views into my layout with a plot line view option in Line Drawing rendering mode. I am able to do this with one view and it works fine. The other view disappears when I switch it to plot line view. If I set it to Plot Line with color, the color shows up but no plot lines. If I set the 1st view to plot line with color, it shows both the plot lines and the color. I'm not sure if this is a layer issue or what, but I've deleted and recreated both Camera Views multiple times to no avail. I can't understand why they're behaving differently when I follow the exact same process for each. 

 

Picture 1 shows the top left in plot line view, bottom right in live view. Picture 2 shows when I change bottom right to plot lines. Picture 3 shows when I change both to plot lines with color. 

Issue 1.PNG

Issue 2.PNG

Issue 3.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites


 


 


 

7 minutes ago, BWoods said:

I'm working on CA Premier X12.

Please update your signature :)


 

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, Signatures said:


 


 


 

Please update your signature :)


 

Done, thanks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

SOLVED: Camera was clipping the whole drawing. 

 

For anyone with a similar issue in the future: Check the camera position in plan view and set the clip distance to as little as possible. From the Orthographic view, it looked far from the plan but it was actually right next to it and clipping the entire plan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

  • Member Statistics

    28437
    Total Members
    9156
    Most Online
    Deannap
    Newest Member
    Deannap
    Joined