StaceyRamsey1

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About StaceyRamsey1

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. StaceyRamsey1

    Soffit/Rafter Problem

    @MarkMc Hi! Thank you SO much! Those steps fixed it! Really appreciated it, Stacey
  2. StaceyRamsey1

    Soffit/Rafter Problem

    @Kbird1 @rgardner Here is the plan. https://drive.google.com/open?id=1s_Ms8TXM5oF7oqr_gTWnZCM74mmqZ59b Thank you in advance for all the help! Stacey
  3. StaceyRamsey1

    Soffit/Rafter Problem

    @Kbird1 Hi! Thank you for your help/feedback. Yes the model has roof planes, and most definitely a floor. The roof is a bit wonky, as I am not stealthy at designing roofs quite yet. I did send the .plan file to chief tutor and he said the all problems resolved in X12.
  4. StaceyRamsey1

    Soffit/Rafter Problem

    @rgardner Thank you for the help! I dont believe they are penetrating the roof structure. How do i efficiently check to this? Cross section? There is a roof structure although its pretty wonky currently. I am not the best at designing roof lines.
  5. StaceyRamsey1

    Soffit/Rafter Problem

    Hi. I have a problem that I am hoping to get some feedback on Re: soffits. I believe to be a X11 issue. In my plan, i created open rafters first on attic level with no finished ceiling, the soffits would "glow" with emission. I am a part of Chief Tutor.com so I sent .plan to him to get feedback. He took the file, put the soffit rafters on the first level and it fixed the problem on his computer. However, when i did what he instructed on my own software, the soffits would still glow in physically based render with "improve lighting quality" checked, and they are downright black when the improve lighting is not checked. He informed me it was likely an X11 issue because he was able to resolve in the newest version. Is there a work around I can do for this? I am contracted out through a small construction company and they may not be upgrading to new version; So a work around would be ideal. Thank you. See attached files for images of problem.