Material Display Issues


cjprowant
 Share

Recommended Posts

I am having issues getting materials to display correctly. This issue is present in all of my Chief x12 files.

 

Tablet Specs:

Surface PRO 7

Intel(R) Core(TM) i5-1035G4 CPU @ 1.10GHz   1.50 GHz

8GB Ram

 

64-bit operating system, x64-based processor

 

When I zoom in closely, the textures display correctly. These issues only recently appeared. I have been using this set up since last fall with no issues until recently. If you have experienced this, please let me know what the solution is. I appreciate your help!

 

When view loads: 

image.thumb.png.d2ae2c10fd4fced1a55ee53f1af4fb0b.png

 

When scrolled in:

 

image.thumb.png.7732b143eb6be7ccd3255ad922d17506.png

 

Link to comment
Share on other sites

This sounds like a problem with your video card drivers.  Maybe the drivers were updated recently?  You might need to go back to an older version.

 

At any rate see if this tech article helps:

https://www.chiefarchitect.com/support/article/KB-00106/troubleshooting-3d-camera-view-display-problems-in-chief-architect.html

 

If not, then you might want to contact tech support during normal business hours.

 

  • Like 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, cjprowant said:

Thanks for the help. It was a Texture Compression setting issue.

 

Thank you for posting the solution.  Could you also let us know your video card specifications so this will benefit others in your situation.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

  • Member Statistics

    30082
    Total Members
    9156
    Most Online
    BuilderSteve
    Newest Member
    BuilderSteve
    Joined