• Member Statistics

    27635
    Total Members
    6254
    Most Online
    MRC07013
    Newest Member
    MRC07013
    Joined
  • Similar Content

    • By KINGSTONDRAFTER
      I frequently transfer Chief files between my PC & Laptop.  Consistantly when opening files after transferring, the width of text has contracted by a space and forces a 2nd text line to be created.  This happens in both plan and layout files.  If I then select all the text on a plan or layout and open, and then close, the text widths correct themselves and all is okay.  Annoying. Any ideas or remedies?   Thanks Glen
    • By divreig
      Anyone know how to change label text size? I am working on a large building and the layout scaling is 1/32". The labels are too small and cant be read. I cant find options for text size all the label panel, all it has that box that says use default, that I can check and uncheck. But don't know where to edit this default size or the individual label text size. 


    • By Ridge_Runner
      I am having a problem with Rich text adding double arrows, one on each line segment. It just started doing this in X10. I have looked in Help and looked thru numerous pages on Search and find no option to even add a second arrow, much less turn it off! Very frustrating. Anyone know how to change this to just one arrow? One old topic suggested the Connect Line Segments might be turned off, but that is not the case; I checked and it is On.
    • By trentsbc
      Is there a way in Chief to do a multiple copy/replicate object of a text object and have the ability to auto update the text? Specifically, I need to multiple copy text and need it to update the text from 250 to 251 etc. I need to do this hundreds of times. :/
    • By DecoratorsCorner
      I just upgraded to X10 and all of my text boxes are misaligned so once I have finished writing my text and press OK to go back to floor plan view, I can only see half of the text. The text is also misaligned with the white background of the text box. The white background is where it should be. I have even tried to change the layer and alter it as a custom text size to see if it was a setting issue but it is the same problem for all layers. 
      Help!